Mikä Musine?


MUSINE syntyi rakkaudesta elävään musiikkiin (musique) ja ruokaan (cuisine).
 


RAVINTOLA MUSINE

MUSINEN  yläkerran ravintolan vaihtuvat menut tarjoavat lounaalla ja illallisella makuja maailman eri keittiöistä ainutlaatuisella tunnelmalla ja Salon parhaalla jokinäköalalla. Lounaslistamme on tarjolla tiistaista perjantaihin klo 11–15. À la carte menumme tarjoaa makuja maailman eri keittiöistä ja on tarjolla tiistaista lauantaihin.

 


TAPAHTUMAT

Musiikkitarjonta tuotetaan osin yhteistyössä Salo Jazz ry:n kanssa, joten jazz, soul ja blues ovat vahvasti ohjelmistossa mukana. Elämyksellisyyttä tuovat erilaiset teemaillat sekä räätälöidyt yksityistilaisuudet.

 

 

MUSINE BUBBLES

Alakerran MUSINE Bubbles terasseineen tarjoaa juomanautintoja laidasta laitaan sekä tapaksia juoman seuraksi tai pieneen nälkään. Piipahda yhdelle ennen illallista tai nauti pidempäänkin.

 

 MUSINEN perustajakaksikko, Sanna Jousi ja Gildas Houessou, ovat monelle tuttuja Bizarresta, naapuritalon  ravintolakonseptista. Bizarren tarkoituksellisesti kokeileva ote näkyy nyt Musinessa innovatiivisena tapana yhdistellä ruokaa, juomaa ja musiikkia. Musinessa voit aloittaa iltasi ruuan ja laadukkaan ohjelmistotarjonnan merkeissä ja jatkaa Bizarren myöhäisillan energiseen menoon.

Toivotamme teidät tervetulleeksi viihtymään!