Musabrunssi & tanssit

Musabrunssi – JOHANNA DEBRECZENI

Tapahtumapäivä
Kellonaika
Brunssi klo 11-15 | Tanssit klo 12
Liput
Tansseihin vapaa pääsy

Musinessa vietetään joka kuukausi Musabrunssia. Luvassa tanssimusiikkia live-esiintyjien säestämänä. Artistikattaus yhdessä makuelämysten kanssa tarjoaa vaihtoehtoja jokaiselle. Tansseihin aina vapaa pääsy. Brunssipaikat täyttyvät nopeasti, teethän pöytävarauksen ajoissa.

Syyskuun Musabrunssilla esiintyy Johanna Debreczeni, joka tunnetaan tanssittajana, jonka ohjelmisto on vakuuttanut niin keikkajärjestäjät kuin tanssijat. Vuoden 2004 Tangokuningattaren menestystä ovat siivittäneet myös laulukilpailut.

Johanna on ollut mukana monissa musiikkishow-projekteissa, joissa tanssi- ja esiintymistaito on päässyt esille. Mm. itämeren laivojen ohjelmistoissa pyöri Johannan siivittämiä erilaisia musiikkiesityksiä useina vuosina. Laulun lisäksi rakkaimpiin harrastuksiin kuuluu teatteri ja näytteleminen. Se on johdattanut hänet esiintymään mm. Tampereen musiikkiteatterin tuotannoissa Grease, Tanssiva Savoy ja ympäri Suomea kiertäneessä ”Jaakko Tepon musikaalissa” Onnen kerjäläiset.

Johannan levytykset ovat niittäneet menestystä. Parempaa-albumin hitit saivat loistavasti radiosoittoa. Seuraavan albumi oli nimeltään Lanteet kertovat sen. Singlejulkaisuista Teemme toisemme paremmiksi nousi suoraan sijalle kaksi Yle Radio Suomen soitetuimpien listalla. Uusimpia singlejulkaisuja ovat Aika sulkee ympyrän ja Yksi rakkauden yö.


Brunssimenu

Tee pöytävaraus


Jaa tapahtuma