Kahden yhtyeen keikka-ilta

Sarparanta ja Siivet

Tapahtumapäivä
Kellonaika
21:00
Liput
15€

Sarparanta yhtye on kuvataiteilijana ja punk-yhtye No Shamen kitaristi-laulajana tunnetun Sampsa Sarparannan pitkään odotettu paluu musiikin pariin. Miehen sukunimeä kantava yhtye esittää kappaleensa suomeksi ja vaikka soundissa kaikaa punkjuurista tuttu rosoisuus ja suoraviivaisuus, on paketissa vähintään yhtä paljon kitararockia, jopa iskelmällistä melankoliaa. Musiikista löytyvät edelleen Sarparannalle tutut elementit:

melodisuus, tarttuvat kertosäkeet sekä yhteis-kunnallista ja henkilökohtaista yhdistävät sanoitukset. Sarparanta säestää itseään kitaran lisäksi pianolla.

Sarparanta-yhtyeen muodostavat Damn Seagullsissa ja Cosmobilessä soittanut basisti Olli Noroviita, myöhempien aikojen Dingossa ja Hybrid Childrenissä rumpuja soittava Saska Ketonen sekä kitaristi Janne Tanskanen, jonka menneisyydestä löytyy ainakin rockabillyä ja punkia yhdistellyt Relentless. Lisäksi keikoilla koskettimia soittaa Aki ”pastori” Toivoniemi. Yhtye julkaisi debyytti albuminsa *Takaisin merkitykseen’ syksyllä 2021 ja se sai kriitikoilta ja yleisöltä erittäin hyvän vastaanoton. Yhtye oli myös ehdolla vuoden yhtyeeksi Indie-gaalassa keväällä 2022.

Siivet Yhtye

Entisen punkkarin yhteen tuoma kokoonpano, jonka luomuksissa henkii samastuttava melankolia punoutuneena toivon täyteiseen taivaanrannanmaalailuun.
Vakaalla kokemuksella ja autenttisella tunteella syväluotaavia kappaleita soittaa runsas kokoonpano musiikin ammattilaisia - laulajan välittäessä sointujen välistä virtaavaa sanomaa sieluun asti kantavalla äänellä.

Emma: Laulu
Jere Tiane: Kitara, koskettimet, taustalaulu
Jukka Nyman: Basso
Klara Kleemola: Koskettimet
Aki Karppanen: Rummut, Perkussiot
Alexander Rozhkov: Kitara
Kaapo Vola: Akustinen Kitara
Viulu: Anna Kirvesniemi

Instagram, Facebook: siivetyhtye

Facebook: https://m.facebook.com/siivetyhtye/


Jaa tapahtuma