Musabrunssi & tanssit

Teemu Harjukari

Tapahtumapäivä
Kellonaika
Brunssi klo 11-15 | Tanssit klo 12
Liput
Tansseihin vapaa pääsy

Musinessa vietetään joka kuukausi Musabrunssia. Luvassa tanssimusiikkia live-esiintyjien säestämänä. Artistikattaus yhdessä makuelämysten kanssa tarjoaa vaihtoehtoja jokaiselle. Tansseihin aina vapaa pääsy. Brunssipaikat täyttyvät nopeasti, teethän pöytävarauksen ajoissa.

Lokakuun Musabrunssilla tanssittaa hyvää mieltä ja taidokasta soitantaa harjoittava Teemu Harjukari ja TaivaanrannanmaalaritViihdyttäjä 2010 -kilpailun voittanut kokoonpano sai voittonsa ansiosta mahdollisuuden toimia Kesäillan Valssin vakio-orkesterina. Tanssilavat ovat tulleet tutuiksi, kun Suomea on kierretty ristiin ja rastiin ja levytysstudiosta on saatu ulos kolme pitkäsoittoa. Yhtye voitti vuonna 2003 myös Tanssiorkestereiden Suomen Mestaruuden (SMORK).

Teemu Harjukarin on julkaisut solistina kolme singleä, joisa kaksi uusinta Kaksi tähtee ja Mikä on sun salaisuus löytyvät uusimmalta Teemu Harjukari & Taivaanrannanmaalarit pitkäsoitolta Kaksi tähtee. Bändin liideri ja solisti Teemu Harjukari taitaa osaavana muusikkona laajan skaalan instrumenttejä: saksofoni, haitari, kitara, piano, koskettimet…Teemu on myös laulujentekijänä tunnettu ja tehnyt yhteistyötä monien levy-yhtiöiden kanssa. Hän on ollut sävellyksillään mukana mm. Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailun finaalissa. Teemu on ollut mukana pitkään ympäri Suomea kiertäneessä Kaunis Veera & Kipparikvartetti-musiikkinäytelmässä.
 

Tutustu menuun

Tee pöytävaraus


Jaa tapahtuma