Yksityistilaisuudet

 

MUSINE tarjoaa tilat kokoustamiseen ja unohtumattomiin yksityistilaisuuksiin

Ravintola MUSINESSA järjestät unohtumattomat häät, virkistyspäivät, pikkujoulut, teemaillat, syntymäpäivät, sukujuhlat tai vaikka asiakastilaisuudet. Tarjoamme upeat puitteet elämyksellisten yksityistilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiselle, niin pienemmille kuin isommille kokoonpanoille. Ravintolan rento tunnelma ja pirskahtelevan eloisa sisustus luovat miellyttävän ympäristön syödä, juoda ja järjestää ikimuistoinen tilaisuus.

Ravintola MUSINE sijaitsee kaupungin ydinkeskustan paraatipaikalla, jonka kruunaa upea jokinäköala. Ainutlaatuisella tunnelmalla ja miljööllä varustetut tilamme takaavat onnistuneen tilaisuuden. Ravintolaan mahtuu kaiken kaikkiaan 420 henkeä, yläkertaan 350 henkeä ja alakerran Bubblesiin 70 henkeä. Alakerran yhteydessä toimii myös pieni kadunvarsiterassi. Yläkerta ja alakerta ovat varattavissa erikseen, ja yläkerrasta on mahdollisuus erotella pienempiä tiloja pienemmille seurueille.

Tarjoilun osalta taivumme moneen ja räätälöimme kullekin asiakkaalle toiveiden mukaisen menun, sovitun budjetin mukaan. Kauttamme saat myös tarvittaessa esiintyjän tilaisuuteesi eli ideoidaan yhdessä. Ravintolassa on A-anniskeluoikeudet ja kattava juomalista erikoisuuksineen. Aukiolo tarvittaessa klo 04.00 asti. 

MUSINE löytyy läheltä

Salon ydinkeskustaan on helppo tulla monesta suunnasta ja parkkipaikkoja löytyy riittävästi lähialueen parkkialueilta ja kaduilta.

  • Taksiasemalle 10 m
  • Salon torille 50 m
  • Salon rautatieasemalle 600 m
  • Salon linja-autoasemalle 600 m
  • Turkuun 50 km
  • Helsinkiin 100 km
     

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous
 

info@musine.fi

040 187 3878