Gildas Houessou AfroFusion Band

Tapahtumapäivä
Kellonaika
20:00
Liput
15€

Vietä energinen ilta Musinessa afrikkalaisen ruuan ja musiikin parissa!

Illan pääesiintyjä on paluun musiikkiin tekevä Gildas Houessou AfroFusion Band.

Karismaattinen muusikko, Gildas Houessou, on koonnut säveltämästään ja sanoittamastaan musiikista energisen kokonaisuuden, joka kuullaan nyt Musinessa. Gildas on kotimassaan Beninissä tunnettu nokkelista sanoituksistaan, joissa on aina jokin sanoma. Aiheet joista Gildas ammentaa sisältöä sanoituksiin ovat vanhempien kunnioittaminen, rakkaus, moraali, rauha ja tulevaisuuden epävarmuus. Vaikka laulujen sanoitukset ovat osin ranskankieltä, englantia ja paikalliskieli minaa (Benin), on musiikista helppo pitää vaikka ei kieltä ymmärtäisikään.

Afrofusion yhdistelee musiikissaan afrobeat- ja funk-rytmejä, reggaeta sekä afropoppia. Tyyli on energistä. Rytmejä ja mukaansatempaavia melodioita on ilo kuunnella ja tanssia.

Bändin kokoonpano tukee monivivahteista rytmiikkaa joka on omiaan tempaamaan osallistujat mukaansa:

Jacob (piano), Keita (drums), Peter (basso), Taha (guitar), Noora Nurmi (vocal), Alex Kivikoski (flute), Esa Reponen (saxophone), Serge Ghèba (second vocal), Susana (second Saxophone), Gildas Houessou (lead vocal).

 

Faso Kan
Suomalais-afrikkalainen Faso Kan kuuluu laadukkaimpiin afrikkalaista musiikkia esittäviin ryhmiin Pohjoismaissa. Yhtye esittää Länsi-Afrikan rikkaasta musiikkiperinteestä ponnistavaa melodista ja vauhdikasta musiikkia

Issa Dembele (balafon, laulu, djembe, dundun tanssi), Adama Koné (kora, laulu, djembe, dundun, tanssi),
Issiaka Dembele (balafon, laulu, kalebassi, djembe, tanssi).


Illan ohjelma:
Klo 17 Ravintolassa Länsi-Afrikkalainen menu alkaa
Klo 20 Faso Kan
Klo 21 Gildas Houessou AfroFusion Band

Afrikkalainen menu

Ruokailija varaathan pöydän ennakkoon!


Jaa tapahtuma