Yhteistyössä Salon Teatteri

Amelita - Tangomonologi

Tapahtumapäivä
Kellonaika
19:00
Liput
25€

Amelita- Tangomonologi perustuu maailmankuulun argentiinalaisen tangosäveltäjän Astor Piazzollan (1921-1992) upeaan musiikkiin.

Yhdistä kokemukseen Argentiinalainen ruoka ja juoma (vain ennakkovarauksella)! Katso lisää alla.


Musiikin lomassa kulkee dramaturgi Anne Prokofjeffin kirjoittama, osin fiktiivinen tarina Astor Piazzollan ja hänen toisen vaimonsa, laulajatar Amelita Baltarin muutamia vuosia kestäneestä yhteisestä taipaleesta.Se on tarina kahden taiteilijan liitosta, mutta toisaalta myös miehen ja naisen suhteesta, rakkauden ihanuudesta ja vaikeudesta, sekä aikaansa edellä olleen taiteilijan, Piazzollan, kohtaamista haasteista ja vastoinkäymisistä.

Näyttelijä-laulaja Anu Hälvä lainaa äänensä Amelita Baltarille niin lauluissa kuin tekstissäkin. Esityksen instrumentalistina harmonikkataiteilija Ari Lehtonen.

Esitys sisältää useita Astor Piazzollan tunnetuimpia kappaleita, kuten Adios Nonino, Balada para un loco, Chiquilin de Bachin, Yo soy Maria, sekä lukuisia muita argentiinalaisen tango nuevon helmiä. Laulujen esityskieli on espanja, mutta ne käännetään esityksen lomassa.

Esityksen kesto on noin 1 h.


Mahdollisuus ruokailuun ennen tai jälkeen esityksen.

Ravintolassa Argentiinalaisia ruokia*:

Paneroitu naudanleike, chimishurri-ranskalaiset 33€

Empanada-kanapasteija ja salaatti 20€

Empanada-kasvispasteija ja salaatti 20€

Choripáni: chorizo-makkaralla ja kasviksilla täytetty leipä15€

* à la carte menu myös saatavilla

Ruokaile ennen tai jälkeen esityksen. Muista tehdä pöytävaraus ja ilmoittaa annosvalintasi 26.2. mennessä: https://www.musine.fi/poytavaraus

Argentiinaruoat tarjolla vain ennakkovarauksen tehneille.

Valinnat voi Musineen laittaa tiedoksi joko pöytävarausta tehdessä viestinä tai erikseen info@musine.fi
 


Jaa tapahtuma